• Bestil din taxi nu på 54 95 11 11

Taxa Lolland er en virksomhed, der siden starten i 1947 har udviklet sig til et moderne bestillingskontor med den nyeste teknologi.

Taxa Lolland (Tidligere Nakskov Taxa) er et bestillingskontor i Lolland kommune, der drives af en økonomisk forening bestående af 5 vognmænd, der hver især beskæftiger en række chauffører, alle chauffører er centralt registreret og Taxa Lolland garanterer for at alle der beskæftiges i Nakskov Taxa, har relevante kurser/uddannelser for at udføre de opgaver de tildeles, og i øvrigt er godkendt til at udføre hvervet, i overensstemmelse med gældende lov.

Det sikre at vi altid levere en sikker og behagelig service 24 timer i døgnet året rundt. Derfor er Taxa Lolland det bedste valg, når det gælder persontransport, samt transport af hastende små forsendelser

Bestillingskontoret drives i tæt samarbejde / Partnerskab med Kørselskontoret: dk-taxi,

Der gæler de samme forretningsbetingelser for Taxa Lolland, som er gældende for dk-taxi

Vi råder i dag over en 8 stk. alm. hyrevogne, samt en 8 personers vogn. Vi har i Taxa Lolland, en mangeårig erfaring med kommunal kørsel af skolebørn mm., Kørsel af siddende sygetransport, som underleverandør til Falcks Redningskorps. Vi har desuden tidligere udført kørsel for lægevagten. Vi køre for små og store private virksomheder, og ikke mindst køre vi for vores mange trofaste private kunder. Vi servicerer hver år tusindvis af tilfredse kunder, med en kombination af nem og hurtig bestilling, komfortabel service af professionelle chauffører, er enhver tur med Taxa Lolland en succes

Vidste du...?

Der går i gennemsnit mindre end 10 min., fra en taxa bestilles, til den er fremme ved kunden. Er der meget travlt, kan der dog godt gå lidt længere. Bestillingskontoret forsøger altid at fortælle, hvornår taxaen kan forventes fremme, især ved spidsbelastningsperioder. Får du den besked, at du skal regne med en ventetid på op til 20 min., betyder det, at vognen forventes at komme hos dig inden for 20 min. Men hold øje, for den kan også komme straks – og HUSK: Vent ikke på, at den dytter ved ankomsten, for det må den ikke iflg. loven.

Bestil vognen i god tid og sig, at du skal nå et tog, en bus eller andet. Hvis du fortæller, hvornår der er afgang, kan vores medarbejdere være behjælpelige med at finde ud af, hvornår du skal hentes. Det er dog stadig dit ansvar at bestille taxaen i så god tid, at det er muligt at nå rettidigt frem.

Vi kan være op til 10 min. forsinket. Trafikken kan forsinke os, eller vi kan punktere. Men er der taget højde for det ved bestillingen, holder vi dig skadesløs ved at dække den transport, du kommer for sent til – evt. frem til næste station. Dette gælder dog ikke, hvis der er tale om force majeure som f.eks. snevejr, isslag, færdselsuheld eller lignende forhold, som vi ikke er herre over.

Det kræver naturligvis rengøring, hvis du er så uheldig at komme til at kaste op i bilen, og rengøringstiden skal du betale. Prisen afhænger derfor af, hvor lang tid der går med rengøring og aftørring, og hvornår bilen igen kan indgå i driften.

Ja, også din hund er velkommen i Taxa Lolland – blot ikke i alle vogne. Så husk at give oplysning om hunden når du bestiller vognen. Så sender vi én, der gerne kører med hund. Førerhunde medtages dog i alle taxaer.